Σεζόν 2011


Η imperial chocolates – ΗΡΑ σοκολατοποιία παρουσίασε στη σεζόν 2011 πέρα από τις κλασσικές κρέμες και πραλίνες (πορτοκάλι, φουντούκι, αμύγδαλο, ανθόγαλα, καραμέλα, φυστίκι, καπουτσίνο, μούς) τη γέμιση με κρέμα μπισκότο και φράουλα  στο εσωτερικό ενός σοκολατινίου γάλακτος.

Ταυτόχρονα προχώρησε στη διεύρυνση της κατηγορίας τον προϊόντων ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ που ξεκίνησε το 2010  με την παραγωγή  σοκολατινίων  Bitter, παρασκευάζοντας το 2011 σοκολατίνια γάλακτος χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Την κατηγορία αυτή ήρθε το Σεπτέμβριο να εμπλουτίσει η Μπάρα σοκολάτας Χωρίς προσθήκη ζάχαρης σε μορφή γάλακτος ή Bitter στην πρακτική συσκευασία των 30gr.